Verdien je nieuwe cv-ketel terug via de vele premies die beschikbaar zijn

Heb je een oude cv-ketel? Dan zal je stukken meer energie moeten verbruiken voor een aangename temperatuur. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie alleen al krijg je tot 30% van je factuur terugbetaald voor een nieuwe cv-ketel! Ontdek alle premies op deze pagina. 

Ben je op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Of wil je weten wat het je ongeveer zal kosten?

Ontvang dan in slechts enkele minuten GRATIS en VRIJBLIJVEND een volledige offerte op maat, inclusief BTW en installatie door het formulier in te vullen. 

Waarom onze nieuwe cv-ketel?

Welke premies en subsidies voor een nieuwe cv-installatie zijn er?

1. Premie voor een nieuwe gasboiler of condenstatieketel. 

 • Wie in z’n woning een gasboiler heeft die dateert van voor het jaar 2000, kan bij vervanging rekenen op een premie van € 500. Dat is een initiatief van gas.be. Bovendien bespaar met je zo’n nieuwe condensatieketel jaarlijks gemiddeld €  40   à € 700  aan energiekosten uit!
 • ‘Beschermde afnemers’ die recht hebben op sociale maximumprijzen op de afname van energie, komen in aanmerking voor een premie voor een nieuwe gasketel, uitgereikt door de netbeheerder. Deze premie is geldig voor woningen die vóór 1/1/2006 werden aangesloten op het net.
 

2. Premies of subsisdies voor warmtepompen. 

 • De premies voor het plaatsen van een warmtepomp in Vlaanderen variëren van 300 tot 4000 euro. Enkel woningen die voor 31/12/2020 werden aangesloten op het elektriciteitsnet, komen in aanmerking. Het totale bedrag van de premies mag niet meer dan 40% van de totale factuur bedragen. Een kort overzicht:

  • Tot € 4000 voor een geothermische warmtepomp
  • Tot € 1500 voor een lucht/water warmtepomp
  • Tot € 800 voor een hybride lucht-water warmtepomp
  • Tot € 300 voor een lucht-lucht warmtepompen
   

  Opgelet: de warmtepomppremie van je netbeheerder wordt verdubbeld als je nieuwe warmtepomp geplaatst wordt ter vervanging van een elektrische verwarming. 

3. Gemeentelijke en provenciale premies

 • In een aantal steden en gemeenten en provincies zijn er ook premies beschikbaar voor wie een energiezuinig verwarmingstoestel installeert. Informeer voor de zekerheid bij je gemeente indien er één beschikbaar is.

4. Andere premies

 • De Vlaamse renovatiepremie welke tot 30% bedraagt voor een CV-ketel of tot € 7500 teruggave kan oplopen. 

 • De totaalrenovatiebonus welke kan oplopen tot € 4750 voor particulieren die 3 of meer ingrepen doen om energie te besparen.

Ontvang in slechts enkele meer informatie over de premies + een volledige offerte, inclusief BTW en installatie door het contactformulier in te vullen.

Wat vertellen onze klanten?

Ik heb mijn Bulex ketel sinds november 2019 op mijn appartementje en heb hier nog geen klagen over, jaarlijks komen ze onderhoud doen waardoor ik zelf niet naar de CV-ketel moet kijken. Bedankt voor de goeie dienst na verkoop!
Anna Zeghels
Oostkamp
Nadat ik het huis van mijn ouders vorig jaar overnam, merkte ik dat de verwarming aan vervanging toe was. Ik zag een mooie promo van Bulex passeren en heb meteen een offerte aangevraagd. nog geen spijt gehad van mijn aankoop!
Lisa Verhelst
Heist-Op-Den-Berg​
Nog eens bedankt voor de professionele manier waarop alles verlopen is. Jullie hebben dit super goed gedaan. We hebben al volop kunnen genieten van aangename temperaturen in huis dankzij de cv-ketel, wat terug goed uitkomt nu het weer kouder wordt.
Marco Bin Slimane
Rieme

In slechts 3 minuten een volledige offerte, inclusief BTW en installatie.

Net als 30.000 huiseigenaren ook op zoek naar een nieuwe ketel deze herfst? Bulex helpt je om jouw ideale ketel te vinden! Met een paar eenvoudige vragen krijg je in slechts 3 minuten een volledige offerte, inclusief BTW en installatie.

Scroll Up