Let op: momenteel kunnen wij enkel mensen helpen die op zoek zijn naar buitenmuurisolatie in combinatie met crepi als afwerkingslaag. 

Crepi, nu al de geveltrend voor 2021!

Buitenmuurisolatie + crepi als afwerking geeft je woning een hele nieuwe uitstraling

Kies uit meer dan 400 kleuren!

Ontvang via het formulier gratis én vrijblijvend info op maat van jouw woning

Ontvang via het formulier gratis én vrijblijvend info op maat van jouw woning

Wat is crepi?

Crepi of sierpleister is momenteel de  populairste decoratieve afwerking voor gevels en muren. Waarom? Het is één van de goedkoopste manieren en tegelijkertijd zeer efficiënt.

Het is een mengeling op basis van cement met veel voordelen en brede toepassingsmogelijkheden. Door die veelzijdigheid is crepi geschikt voor uiteenlopende bouwstijlen. Een bekend gezicht is een crepi gevel met grotere korrel bij een meer landelijke stijl. Maar omdat crepi ook met kleine korrel glad kan worden aangebracht is het uiterst geschikt voor moderne gebouwen en nieuwbouw met grote, strakke vlakken. Omdat je crepi in elke kleur kan maken, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil je je buitenmuren graag isoleren, dan heb je ook een afwerkingsmateriaal nodig. Denk zeker eens aan crepi want het is één van de goedkoopste manieren en tegelijkertijd zeer efficiënt.

Voor elke muur een oplossing

Crepi is een veelzijdig product. Of u nu kiest voor minerale crepi of siliconehars, we vinden altijd de juiste toepassing voor uw vraag.

Veschillende korrelstructuren

Crepi is een snelle en efficiënte vorm van afwerking. Waarbij je keuze hebt tussen een dikke of een fijne korrelstructuur.

Ontvang een isolatiepremie

Ontvang 30€ premie per vierkante meter als je je buitenmuur isoleert en crepi aanbrengt als afwerking.

Meer dan 400 kleuren mogelijk!

Omdat je crepi in elke kleur kan maken, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Waarom crepi?

De populairste manier om je buitenmuur mee af te werken is crepi, ook wel beter bekend als pleisterwerk. crepi is uitermate geschikt om te combineren met isolatiemateriaal. Na het isoleren en afwerken ziet je gevel eruit als nieuw. Ook is je gevel beter beschermd tegen weersinvloeden en is het voegwerk niet langer kwetsbaar voor schade en doorslaand vocht. Een fijne bijkomstigheid is dat crepi in iedere denkbare kleur kan worden aangebracht. 

Wil je graag meer informatie bekomen hoe crepi van dienst kan zijn bij jouw woning? Contacteer ons dan even en wij zorgen voor gratis en vrijblijvende informatie op maat! Daarnaast kan je ook een gratis offerte bekomen.

Crepi kleuren?

Witte crepi is het populairst als muurbekleding, maar ook met zwart straalt je huis klasse uit. Gewaagder, maar met een stoere, strakke uitstraling. Zwarte crepi blijft bovendien langer mooi dan lichtere kleuren.

Heb je een bepaalde kleur in gedachten en wil je weten in hoeverre dit aan te raden is voor jouw woning? De locatie van een woning kan ook erg meespelen in de uiteindelijke keuze. Een witte crepi gevel is bijvoorbeeld niet aan te raden voor een woning in een bosrijke omgeving. Mos en algen zullen zich hier dan sneller aan hechten. Een woning die vaak in de zon staat heeft weinig baat bij een crepi van donkere kleuren. Door advies te vragen bij een specialist op dit gebied maak je de juiste keuze.

Enkele realisaties

HouseProtec 2020 © All rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden/ Privacy

Scroll Up