Deze nieuwe warmtepompboiler bespaart je jaarlijks 75% op je verbruik

De IZIHEAT-boiler is al enkele jaren de meest verkochte warmtepompboiler in België. Vergeleken met een traditionele elektrische boiler, verbruikt hij immers 3 tot 4 keer minder energie waardoor je tot ca. € 500 euro per jaar op je energiefactuur bespaart.

Ons nieuw model heeft een fantastische prijs-kwaliteitverhouding net als zijn voorganger, maar met nog betere technische en akoestische prestaties, en met een geoptimaliseerde aansluiting op zonnepanelen. (lees er hier meer over) 

Deze boiler werkt volgens hetzelfde principe als een warmtepomp: De warmte uit de buitenlucht wordt onttrokken en gebruikt om het water in het reservoir op te warmen. Terwijl een oude traditionele boiler veel elektriciteit verbruikt om warmte te genereren is warmte uit de buitenlucht onttrekken veel efficiënter en goedkoper! 

Nog meer sparen door met zonnepanelen te combineren!

Als u uw IZIHEAT-boiler koppelt aan een zonnepaneleninstallatie, combineert u twee vormen van groene energie zodat u heel wat energie bespaart bij het verwarmen van uw sanitair water en wanneer u uw andere elektrische huishoudtoestellen gebruikt.

In combinatie met een zonne-installatie bezorgt de IZIHEAT-boiler u een gratis energievoorraad.

De zonnepanelen vangen de gratis energie van de zon op en zenden deze naar de warmteboiler die deze energie opslaat en klaar houdt voor gebruik.

Zo kan u dankzij uw warmtepomp en de zon uw water verwarmen en uw elektrische huishoudtoestellen laten werken, weer of geen weer.

Wenst u meer informatie over deze energiezuinige boiler?

Ontvang meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel.

Wat klanten zeggen:

Ontvang een gratis en vrijblijvend prijsvoorstel

Ja, ik wens een gratis & vrijblijvende afspraak voor meer informatie en een prijsvoorstel.

 

© 2021 Houseprotec.be in samenwerking met IZIHEAT . 
Uw gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.

** Terugverdientijd berekend in vergelijking met een elektrische boiler en volgens een specifieke situatie.

Alle rechten voorbehouden. 

Scroll Up