De luxe en het comfort van een 
5 sterren hotelbed
bij u thuis

Uw slaapkwaliteit is onze zorg!.

Ontdek onze Ergonomische slaapoplossingen op maat

Of u nu toe bent aan een nieuwe matras met of zonder bedbodem of u een complete boxspring wenst, Sleeptherapy biedt telkens een compleet assortiment, geheel op uw maat.

Matrassen

Ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinesisten en osteopaten zijn de Sleeptherapy matrassen medisch gecertificeerd en ondersteunen ze optimaal het lichaam, ongeacht uw slaaphouding. De ingenieuze matrasstructuur vermindert op doeltreffende wijze drukpunten wat onder meer hoofdpijn alsook rug- en nekklachten tegengaat en de bloedsomloop bevordert.

Bedbodems

Een matras mag nog zo goed zijn, zonder de geschikte bedbodem krijgen noch uw matras, noch u, de correcte ondersteuning. Kies voor een Sleeptherapy bedbodem in combinatie met onze matrassen en investeer in duurzame slaapkwaliteit. Of u nu opteert voor een vaste, manueel of elektrisch verstelbare variant, een optimaal slaapcomfort is gegarandeerd.

Boxsprings

Met een Sleeptherapy boxspring haalt u het comfort en luxegevoel van een 5-sterren hotel in huis en geniet u nacht na nacht van het ultieme slaapcomfort. Stel zelf uw Sleeptherapy boxspring samen volgens uw persoonlijke voorkeuren, van aangepast hoofdbord tot stoffen- of (kunst)lederkeuze en ga voor een eyecatcher die perfect past bij uw smaak en interieur.

GRATIS DEMONSTRATIE

Sleeptherapy komt vrijblijvend bij u thuis wanneer het ú past

Maak kennis met het volledige Sleeptherapy assortiment bij u thuis dankzij onze exclusieve Sleeptherapy Slaapmobiel, ingericht als gezellige mobiele slaapkamer. Onze getrainde slaapexpert luistert naar uw verhaal en bepaalt samen met u de ideale slaapmatch.

Hotelkwaliteit

Ervaar de luxe en het comfort van een 5-sterren hotel met een Sleeptherapy matras.

Eenvoudig in onderhoud

Onze matrassen zijn voorzien van een afneembare matrashoes, wasbaar op 30°.

Belgische makelij

Onze matrassen en bedden zijn beschikbaar in zowel standaardafmetingen als maatwerk.

Behandeld

De hoezen zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt, antiallergisch én antibacterieel.

Eén muisklik verwijderd van het ultieme slaapcomfort…

Ervaar zelf het Sleeptherapy slaapcomfort en neem vandaag nog contact met ons op. Onze Sleeptherapy slaapexpert maakt zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak met u, bij u thuis..

Of Contacteer ons via:

info@sleeptherapy.be

02 353 08 51
0478 70 25 34

volg ons ook op:

Op aanraden van mijn kinesist maakte ik een afspraak met Sleeptherapy bij mij thuis. Na een duidelijke demonstratie in de Slaapmobiel was ik meteen overtuigd van de kwaliteit. Niet alleen slaap ik nu aan één stuk door, ook verdween mijn lage rugpijn quasi volledig!

Hilde K. - Assen

Gaan slapen was altijd een hele opgave voor mij, tot ik via kennissen Sleeptherapy ontdekte. Eindelijk gedaan met die pijnlijke gewrichten bij het opstaan, wat een wereld van verschil!

̶ George H. - Vilvoorde

MENU

Demonstratie

Algemeen

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Scroll Up