Let op: momenteel kunnen wij enkel mensen helpen die op zoek zijn naar buitenmuurisolatie in combinatie met spuitkurk als afwerkingslaag. 

Spuitkurk, nu al de geveltrend voor 2021!

Buitenmuurisolatie + spuitkurk als afwerking geeft je woning een hele nieuwe uitstraling

Kies uit meer dan 400 kleuren!

Ontvang via het formulier gratis én vrijblijvend info op maat van jouw woning

Ontvang via het formulier gratis én vrijblijvend info op maat van jouw woning

Wat is spuitkurk?

Spuitkurk is momenteel één van de populairste decoratieve afwerkingen voor gevels en muren. Waarom? Het is één van de goedkopere manieren en tegelijkertijd zeer efficiënt.

Spuitkurk is een soort gevelbekleding die erg decoratief oogt. Het materiaal is gemaakt op basis van kurkgranulaat en acrylhars. Het wordt in een aantal lagen (meestal twee) rechtstreeks op de gevel gespoten. Aangezien spuitkurk in verschillende kleuren en korrelgroottes beschikbaar is, heb je zelf het uitzicht van je gevel in grote mate in handen. Door de goede isolerende eigenschappen van kurk beschermt het tegen vocht en kou.

Wil je je buitenmuren graag isoleren, dan heb je ook een afwerkingsmateriaal nodig. Denk zeker eens aan spuitkurk want het is één van de goedkopere manieren en tegelijkertijd zeer efficiënt.

Waterdicht maar toch dampopen

De gevel kan dus blijven ademen. Het risico op koudebruggen is gering en condensproblemen kunnen voorkomen worden.

Veschillende korrelstructuren

spuitkurk is een snelle en efficiënte vorm van afwerking. Waarbij je keuze hebt tussen een dikke of een fijne korrelstructuur.

Ontvang een isolatiepremie

Ontvang €30 premie per m² als je je buitenmuur isoleert en spuitkurk aanbrengt als afwerking. Tot vorig jaar was dit slechts €15 m²

Meer dan 400 kleuren mogelijk!

Omdat je spuitkurk in elke kleur kan maken, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Waarom spuitkurk?

Een van de populairste manieren om je buitenmuur mee af te werken is spuitkurk. spuitkurk is uitermate geschikt om te combineren met isolatiemateriaal. Na het isoleren en afwerken ziet je gevel eruit als nieuw. Ook is je gevel beter beschermd tegen weersinvloeden en is het voegwerk niet langer kwetsbaar voor schade en doorslaand vocht. Een fijne bijkomstigheid is dat spuitkurk in iedere denkbare kleur kan worden aangebracht. 

Wil je graag meer informatie bekomen hoe spuitkurk van dienst kan zijn bij jouw woning? Contacteer ons dan even en wij zorgen voor gratis en vrijblijvende informatie op maat! Daarnaast kan je ook een gratis offerte bekomen.

Spuitkurk kleuren?

Witte Spuitkurk is het populairst als muurbekleding, maar ook zwart of een donkere kleur straalt je huis klasse uit. Gewaagder, maar met een stoere, strakke uitstraling. Zwarte of een donkere spuitkurk blijft bovendien langer mooi dan lichtere kleuren.

Heb je een bepaalde kleur in gedachten en wil je weten in hoeverre dit aan te raden is voor jouw woning? De locatie van een woning kan ook erg meespelen in de uiteindelijke keuze. Een witte spuitkurk gevel is bijvoorbeeld niet aan te raden voor een woning in een bosrijke omgeving. Mos en algen zullen zich hier dan sneller aan hechten. Een woning die vaak in de zon staat heeft weinig baat bij een crepi van donkere kleuren. Door advies te vragen bij een specialist op dit gebied maak je de juiste keuze. Bovendien krijg je een zicht op alle mogelijke kleuren. 

Enkele realisaties

HouseProtec 2020 © All rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden/ Privacy

Scroll Up