Geniet van de voordelen van zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij!

Er rijzen de laatste tijd enorm veel vragen over de rentabiliteit van zowel zonnepanelen als een thuisbatterij. Hoewel in landen als Duitsland deze standaard samen worden aangekocht, zijn we in België nog niet zover. Daarom introduceert de overheid tijdelijke premies voor zowel zonnepanelen als een thuisbatterij. 

  • De premie voor zonnepanelen bedraagt dit jaar nog maximum 1500 euro maar zal jaarlijks afnemen, wees dus snel!
  • Ook de premie voor thuisbatterij bedraagt dit jaar nog 300 euro per per kWh, met een maximum van 2550 euro. Vanaf volgend jaar daalt dit echter naar 225 euro per kWh. 

Wil jij profiteren van de nieuwe premies en zonnepanelen en een thuisbatterij installeren? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend een offerte!

Zijn zonnepanelen nog rendabel anno 2021?

De wereld veranderde in 2020. Thuiswerken werd het nieuwe normaal en dat is geen slechte zaak voor wie zonnepanelen overweegt in 2021. Dankzij de nieuwe digitale meter zullen consumenten die vaak thuis zijn en zelf opgewekte energie verbruiken, extra veel voordeel doen dankzij zonnepanelen. Ga je op termijn toch weer op kantoor werken? Dan sla je gemakkelijk je opgewekte energie op in je thuisbatterij. 

Daarnaast gaat het om een eenmalige investering, waarna je van gratis groene energie geniet. Dit in tegenstelling tot de energieprijzen die jaar na jaar stijgen. Mooi, toch?

Dankzij de nieuwe en tijdelijke premie wordt de installatie ook nog eens stuk voordeliger. 

De voordelen van een thuisbatterij op een rijtje

Met een thuisbatterij kan je de energie die je zelf produceert opslaan en gebruiken op een later moment. De batterij zorgt ervoor dat de overtollige opgewekte energie wordt opgeslagen voor een later tijdstip, wanneer er een tekort aan energie is. Op de goedkope daluren zal er automatisch energie worden opgeladen om deze tijdens de dure piekuren in te schakelen. Het gebruiken van zo’n thuisbatterij biedt enkele voordelen:

Hoe gaat de aanvraag in zijn werk?

01/ Meld je aan

Neem contact op via het formulier, binnen 1 minuut is jouw aanvraag gebeurd.

02/Contactopname

Wij ontvangen je aanvraag en nemen terug contact met je op via telefoon. Dit gebeurt meestal op de dag zelf.

03/Specialist

Onze specialist helpt je de juiste keuze te maken. Je ontvangt vrijblijvend advies en een gratis prijsofferte.

Scroll Up